1. En els estudis de radiotrinitatjove.org hem tingut el gran honor de tenir el mestre Joan Pera que ens farà cinc cèntims del darrer espectacle al Teatre Condal de Barcelona: N’hi ha que neixen estrellats (Joan Pera Spencer).

El mestre Joan Pera que amb una colla d’anys ha fet del seu gremi d’actor i de tots els seus reconeixements tota una molt bona collita, com si d’un vi bo del maresme es tractés, amb tota la seva família i en especial amb el Roger Pera i tots els seus fills que aquest estiu si voleu, podeu tenir tota la factoria PERA a casa vostra!

Joan Pera en la sèrie Dr:Caparros
Joan Pera amb en Joan Capri en un fragment de la sèrie Dr.Caparros

Qui no el recorda al costat del seu mestre Joan Capri participant en la serie doctor Caparrós? o amb “La extraña pareja” amb el Paco Moran ?o amb la Lloll Beltran? o l’Amparo Moreno entre molts d’altres?

Joan Pera durant la primera emissió de Tv3

Ell va inagurar un 10   de Setembre del 1986 tv3 , va ser la primera veu i el primer presentador, però no va sortir fins molt més tard amb una sitcom Tretze Anys i un dia! Aquell dia, juntament amb el seu fill Roger, es va fer justícia ja que si el voliem seguir sempre el Joan era pel circuit català de Tve-Catalunya amb el Xou de la família Pera!

 

Carátula inicial del" Xou de la família Pera " a TVE Catalunya
Carátula inicial del programa de Tve- Catalunya del “XOU DE LA FAMÍLIA PERA 🍐!!

 

Però aquest estiu del 2021 poden estar en el teu poble o a casa 🏡 teva!!

La factoría dels Pera🍐 a casa 🏡 teva!

De la família Pera🍐 ens queda aquest record extret del arxiu de Tve-Catalunya per anar fent boca!! I viure sempre la vida toqui com toqui , però amb bon humor!

 

Aquests dies hem tingut la gran sort de poder entrevistar en el Joan! En els estudis de radiotrijove.org per a Ona moments TV.com  en el programa de cultura moments- Trinijove!”

 

NO T'HO PERDIS EN EL TEATRE CONDAL!! AMB EL DAVID OLIVERES...AIII BETHY!!

NO T’ HO PERDIS EN EL TEATRE CONDAL DE BARCELONA I AMB EL DAVID OLIVARES!!

Aii !! Bethy !! T’ HO RECOMANA  ONA MOMENTS ! RADIOTRINIJOVE.ORG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.