Cançó del mestre Joan Manel Serrat que ens recorda la vida rural i que no sols els països catalans es fa festa per Sant Joan! Encara que cada festa tindria que ser una gran verbena!

Un musical amb música de Jaume Sisa i amb la gran actuació i colaboració de Rocky Montanyola (Jordi Batista) .

De la facturia de Dagoll Dagom en els anys 80!! I fa uns anys és va tornar a representar a la Sala Barts de Barcelona en  l' artèria del Paral·lel !! I de gira per tota Catalunya!
🎊 ESPECIAL SANT JOAN 🎉

📻 MOMENTS EN FM ! 91.6 FM

Programa especial de Sant Joan i del solstici d’estiu!
Avui engalanarem el programa i el mig hi posarem una gran foguera on en papers hi escriurem desitjos perquè per la nit més màgica del any es tornin en positiu!
Ho farem amb la flamant sopar festa del barri de la Sagrera on el Jose Cuella , ens en farà cinc cèntims! I sí, també arribarà l’estiu i que millor que escoltar la llum d’Estiu de Mas vidal la cançó de l:Estiu , d’onamomentstv.com i ràdio Trinijove.org mentres amb la coca fem la mítica cua de Sant Joan per la AP-7 cap al Penedès , concretament al costat del castell de Sant Martí de Sarroca en el restaurant Ka la kati on ens rebrà el Jordi, el mestre i xef, del restaurant amb més de 50 anys de sopars organitzats per Sant Joan , que ens farà cinc cèntims de la que tenen organitzada per fer una ballada molt especial!
I no pot faltar la música i menys els nens per això, en aquest programa hem convidat ELS PANKYS GROSSOS  on parlarem amb un dels musics el Christian i ens explicarà de bona mà en què consisteix aquest projecte!
Si voleu saber on actuaran sols cal connectar- vos a la web pankysgrossos.org i també gaudir dels seus clips de Youtube!
I amb això i tot plegat clica el reproductor que ho escoltaras. Entra en Moments en Fm de ràdio Trinijove org. i onamomentstv.com 

SOPAR DE SANT JOAN 🎉 ALS JARDINS D’ ELX AL COSTAT DE L’ ESGLÉSIA CRIST REI ! ON DESPRÉS ÉS L ‘ HORA DEL BALL , LA FESTA I LA XIRINOLA!
FER UNA MICA DE TURISME I DESCONNECTAR. QUE MILLOR QUE FER UN BON VI, UNA BONA CATA! O ANAR A UN BON RESTAURANT I MENJAR LA TRADICIONAL COCA DE SANT JOAN!
I HO PODEM FER AL COSTAT D’ AQUESTES VISTES, FENT TURISME KM 0 A SANT MARTÍ DE SARROCA I DE PASSADA SALUDEM ELS COMPANYS DE SARROCA RÀDIO. I COM NO, LA GENT DE PENEDÈS FM A SUBIRATS.I ELS DE CANAL-20 AMB RAÏMóN DE CARA!

I ACABEM DE GAUDIR ANANT AL RESTAURANT SANT JORDI DE CA LA KATY I FER UN BON ÀPAT I UNA MILLOR REVETLLA!

I AQUÍ ESTÀ EL NOSTRE ANFITRIÓ JORDI EL XEF DE SANT JORDI DE CA LA KATY , QUE ENS VA ATENDRE MOLT AMABLEMENT MENTRES FEIA BULLIR L’ OLLA PER SANT JOAN!

SALTEM LA FOGUERA! NI UN PAS ENRERA CAP A ENDEVANT AMB LA MÚSICA D’OBRINT PAS! QUE ENS PORTI SORT , INVIDUALMENT I COL.LECTIVAMENT COM A FAMÍLIA, POBLE I PERSONALMENT!

LA FLAMA D’ UNA LLENGUA I UN PAIS QUE VOL SOMIAR I SER LLIURE!

I ANEM AMB MÚSICA DE LA MÀ DEL CRISTIAN DELS punkygrossos.com

PUNKGROSSOS” és una banda barcelonina de “Punk-Rock-Familiar” formada l’any 2016 amb un objectiu i amb unes característiques molt peculiars: fer versions de cançons infantils, amb un toc punk rock.Sota el lema “Punk is not DEAD!!!, Is not EDAT!!! (El punk no és mort!!!, No té EDAT!!!), ells mateixos expliquen d’aquesta manera aquest original i particular projecte musical: “Els “Punkgrossos” som un grup de pares de nens i nenes que ens agrada la música i volíem donar un toc punk a les cançons que escolten i canten els nostres fills i filles”.El grup format per set membres amb diferents experiències i projectes musicals individuals es reuneix en aquest projecte per fer versions de cançons infantils, amb un toc punk rock, és a dir, fan música per a nens però que els agradi també als pares amb la intenció de que els seus concerts en directe siguin tota una festa per a tota la família.

I MÉS MÚSICA I MÉS LLUM AMB LA CANÇÓ DE L’ ESTIU ” DE radiotrinijove.org i onamomentstv.com ” LA LLUM D’ ESTIU” DE MAS VIDAL PRODUCCIONS!!!