Bicicleta

vehicle de propulsió humana


La bicicleta Ã©s un vehicle de propulsió humana que es mou gràcies a la força que es transmet a dues rodes alineades.

 El ciclista fa una força sobre els pedals, que es transmet al pinyó de la roda de darrere mitjançant una cadena circular. La roda anterior és directriu. Les modalitats esportives que es poden practicar amb aquest vehicle s’anomenen ciclisme.

Ja pots escoltar a @Ivoxx el passat moments en Fm , Moments Trinijove , de Ona momentstv.com i radiotrinijove.org en aquest enllaç!..Aquest cop anem en Bici! Amb Albert Garcia de Amics de la bici .

Bici Blanca = Stop Accidents.

En l’àmbit mundial la Bicicleta Blanca (Ghost Bike) és símbol d’homenatge a les víctimes ciclistes d’accidents de trànsit.

Ot Pi conegut «Biker» es converteix en Ot Pi Play, amb la seva indumentària i bicicleta blanca, amb la finalitat de conscienciar als conductors i administracions que els ciclistes en les vies de circulació són elements fràgils i que s’ha de garantir la seva seguretat.En la seva carrera esportiva, amb 20 títols mundials, 4 europeus i 18 espanyols entre molts altres, ha muntat en bicicletes de molts colors, ara munta en la bicicleta blanca.La campanya Bici Blanca = Stop Accidents realitza regularment vídeos que barregen les vistoses acrobàcies de OtPiPlay amb missatges relacionats amb la seguretat dels ciclistes, que es poden visualitzar en el nostre canal de Youtube o en Instagram, ademas de sortir en diversos mitjans de comunicació gràcies a la popularitat de Ot Pi.Per a efectuar aquestes acrobàcies amb la bicicleta, s’han preparat o cercat llocs determinats, que encara que espectaculars, permeten realitzar amb molta seguretat aquestes impactants cabrioles, però les administracions públiques no estan preparant de manera correcta ni suficient els espais reservats per a la seguretat ciclista en les vies de circulació.Normalment els vídeos que desenvolupem estan realitzats en un entorn de videojoc, amb el personatge OtPiPlay, protagonitzat per Ot Pi.En els videojocs disposes de diverses vides per a completar la teva missió, en la realitat els ciclistes només tenim una i depèn en massa ocasions de l’actitud del conductor de vehicle de motor i de la falta d’infraestructures segures per part de l’administració.

Més Bicicletes i menys contaminació i millors carrils!
Aprendre anar amb un dels millors veicles més ecològics , sans i esportius!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.