Programa cultural dirigit i presentat per Ivan Castisens. Una finestra oberta al món, amb moments plurals i singulars! Segons el moment… Cada miércoles a partir de les 16:00 a Ràdio Trinijove i al 91.6 FM.

Moments en Fm📻 , et porta ha veure 🎫”Burundanga” el Eixample Teatre Amb en Rubén Yuste!! Escolta l’ entrevista i envia la teva resposta! Val per 1 entrada Doble!!

(Teniu temps fins el dimecres 8 a les 16h )

Deixant una nota de veu el watshap el: 667-95-67-30.

Entrevista a Rubén Yuste!

Mobile Logo

Rubén Yuste neix a Terrassa (Barcelona) i comença la seva formació en interpretació i ball amb 4 anys a l’Escola Montserrat de Rubí i altres centres artístics de la seva ciutat. Amb només 12 anys realitza la primera audició per al grup de teatre local Casal Popular, al qual accedeix i passa a representar grans clàssics del teatre espanyol i català al llarg dels anys d’estudi de secundària, BUP, COU i Universitat, a més de participar cada Nadal a les produccions dels Pastorets i l’Estel de Natzaret.

Després de llicenciar-se i doctorar-se en Ciències Polítiques, s’especialitza amb un màster de Comerç i Visual Merchandising i entra a treballar a la Consultora D’ALEPH. Després de diversos anys, decideix fer un canvi de rumb i passa a formar-se al Teatre Musical a l’Escola Coco Comín, i el 2005 participa en la seva primera producció professional de teatre.

Durant els darrers 16 anys forma part dels repartiments dels musicals que es duen a terme a Espanya, ia poc a poc comença a focalitzar-se també en obres de text i en audiovisual (cinema i televisió). 

Continua completant la seva formació amb un Màster en Nutrició i Dietètica (Universitat Complutense de Madrid) i un Màster en Patologies de la Veu (Universitat d’Alcalá de Henares). Actualment està formant-se en un Màster de Màrqueting Digital (EAE Bussiness School i UB).

En aquests darrers anys també desenvolupa la seva faceta de productor i director, produint l’èxit El Despertar de la Primavera o dirigint als grans Toni Sevilla i Assumpta Serna a La Cançó d’Ipanema. 

Com a emprenedor, l’any 2012, funda el restaurant familiar “Com a Casa” a Port d’Alcúdia (Mallorca) i el 2020 crea la startup “Guilt Free Lliure de Culpa”, que basa la seva filosofia en l’alimentació saludable i el respecte pel migmavent.

L’ ARCÀDIA DE LES LLETRES !

AMB MONTSE SANTÓ I EL LLIBRE…

“El Cim de les Bruixes” de Tesa Barlo!

Sinopsis:

La vida és una continuïtat d’actes i tots tenen conseqüències. Alguna cosa del passat sorgeix inesperadament i ho canvia tot, el destí està escrit i no perdona. Tres amigues de la infància es troben al cap dels anys sense saber que aquesta trobada formava part del seu propi llibre de la vida i del seu final.

Medita-i-respira en català!

Ara obrim El Racó Poètic de la Sony amb un poema , els altres en el Ivoox del Moments en FM 📻 de radiotrinijove.org i onamoments.org.