Dones Celtes …

Les dones d’origen Celta eren criades tan lliurement com els homes. A elles els era donat el dret d’escollir els seus companys i mai no podrien ser forçades a una relació que no volien. Eren ensenyades a treballar perquè poguessin garantir el seu suport, eren excel·lents amants, mestresses de casa i mares. La primera lliçó era: “Estima el teu home i segueix-ho, però només si tots dos representen un per a l’altre, el que la Deessa Mare ensenyo: Amor, companyerisme i amistat” Mai permetis que cap home t’esclavi: vas néixer lliure per estimar, i no per ser esclava.

Mai no permetis que el teu cor pateixi en nom de l’amor. Estimar és un acte de felicitat, per què patir? Mai permetis que els teus ulls vessin llàgrimes per algú que mai et farà somriure!

Mai no permetis que l’ús del teu cos sigui cercenat. El teu cos és la casa de l’esperit. Per què mantenir empresonat? Mai et permetis estar hores esperant a algú que mai no vindrà, encara que t’ho hagi promès! Mai permetis que el teu nom sigui pronunciat en va per un home el nom del qual ni tan sols saps! Mai permetis que el teu temps sigui desaprofitat amb algú que mai tindrà temps per a tu! Mai permetis sentir crits a les teves orelles. L’amor és l’única cosa que pot parlar més alt! Mai no permetis que passions desenfrenades et portin d’un món real per a un altre que mai no va existir! Mai permetis que altres somnis es barregin als teus, tornant-ho un gran malson!

Mai creguis que algú pugui tornar quan mai no va ser present! Mai no permetis viure en la dependència d’un home com si haguessis nascut invàlida! Mai et posis bonica i meravellosa per esperar un home que no tindrà ulls per admirar-te! Mai no permetis que els teus peus caminin en direcció d’un home que només viu fugint de tu! Mai permetis que el dolor, la tristesa, la solitud, l’odi, el ressentiment, la gelosia, el remordiment i tot allò que pugui treure la brillantor dels teus ulls, la dominin, fent refredar la força que existeix dins teu! I, sobretot, mai no permetis perdre la dignitat de ser… DONA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.