En mi. En allò particular, m’encanta tot el que, tingui a veure amb la mitologia Grega, Per què? es parla de criatures marines, de l’inframón i criatura nascudes de la unió d’aquestes deïtats; també es parla del primer que va existir a la fax de l’univers, es parla de guerres mitològiques en les quals, van participar, humans, criatures, titans i déus . On van existir 3 germans principals que van prendre control de la terra, els quals van ser nascut de la mateixa mare, la qual era un tità “REA”, qui era germana i esposa del Titan Crono, el qual va ser el governador del regne del cel, terra, mars i inframón . En poques paraules, era el déu del temps. Saps què és el que m’encanta de la mitologia?, que va existir un Déu més poderós i control total de l’univers, que va anar molt davant dels titans, , després d’ell van sorgir , el que avui coneix com a déus, semi déus, els quines des del meu punt de vista eren una cosa estranya Per què? Ells reproduïen els seus fills entre germans i mares, és una cosa fora de base no creuen vostès?, però parlant de la realitat, aquí més d’un es va veure la programació dels cavallers del zodíac, perquè deixin-me dir-li alguna cosa, el meu fanatisme de la mitologia grega va començar va ser per aquesta sèrie, perquè cada estona parlaven de déus, deïtats, rencarnacions, guerres, Però si t’interessa de veritat saber l’origen d’aquests déus i si en veritat van existir, segueix llegint per així poder retrocedir en el temps.

La creació de l’Univers Al principi, l’única cosa que existia era el Caos, que era un lloc buit, l’espai, el no-res. Era com “un estat de confusió” segons els estoics; el qual era lloc disposat per a la creació del tot. Després el caos déu origen, a la nit ia les tenebres els qui al seu torn donen origen a Éter (aire clar) i Hemera (dia). Després Caos van sorgir Gea, Tártaro i Eros. Gea és millor coneguda com la terra, Tàrtar és l’infern i Eros va ser el fill d’aquests dos, un déu que és associat comunament amb el desig carnal, De la terra s’originen el cel (Urà) les muntanyes i el mar (Ponto) . Ara, Gea s’uneix amb Urà donant origen a 12 titans dels quals es poden esmentar als més importants que són: Oceà, Hyperion, Tetis, Rea i Cronos. Aquest és el fill tità i el més important. Però el pare d’aquests titans qui era URANO no desitjava que els seus fills sortissin de la terra així que aquest va decidir, tancar-los al si de GEA.

ero La terra es va atipar de tal situació així que va planejar una forma per mantenir Cronos en pau. Qui odiava profundament el seu pare, per alliberar els seus germans de la profunditat i enderrocar Urà Aquesta crec un gran Hoz de pedernal i se li va donar a Cronos, que juntament amb els seus germans, un cop alliberats, van matar Urà. De la sang d’aquest, vessada sobre la terra, va néixer la vida, i En fer això, els titans es converteixen en els nous déus, sent Cronos el seu rei però alhora. en les seves últimes paraules, Urà li va profetitzar a Cronos el mateix destí Què un dels seus fills ho destronarien., igual que ho va fer ell, Després que Cronos va complir la seva venjança , aquest es va quedar per regnar al món mentre que es formava , així mateix, van transcórrer els anys, i Cornos va ser nomenat com el déu tots poderós del temps, i decideix tornar a tancar els seus germans al Tàrtar custodiats per Campe, un monstre híbrid amb cos de dona amb la seva meitat inferior de drac, els seus cames embolicades en serps i el seu cabell fet de serps. A la cintura de Campe es formen caps d’animals perillosos com lleons i óssos i aquesta es troba armada amb dues espases plenes de verí.

Guerra santa entre Déus i Titans! . En unió amb la seva germana la Titana Rea, Cronos va tenir tres filles: Hestia, Deméter i Hera, i tres fills: Hades, Poseidón i, finalment, Zeus, l’últim. Una maledicció pesada sobre Cronos, després de destronar el seu pare, havia refusat donar satisfacció a Gea. Per no haver alliberat els seus germans, condemnats a no veure la llum. Gea li va prometre que també ell patiria la sort que havia infligit al seu pare, i que seria destronat pels seus fills. Per prevenir-se contra aquesta amenaça. Cronos devorava els fills que li donava Rea. Els primers cinc, se’ls va menjar. Però quan va estar a punt de néixer el petit Zeus, Rea va decidir salvar aquest nen, Rea estava furiosa, per la qual cosa va decidir anar a amagar a la muntanya Liceu i donar a llum un fill, Zeus. En néixer Zeus, Rea enganya Cronos donant-li a menjar una pedra embolicada en bolquers, en comptes del seu estimat fill.

Així Zeus es lliura de la persecució del seu pare, i aconsegueix créixer a l’antre de Creta, confiat a la custòdia d’una dida, la nimfa Almatea, i de joves guerrers armats de llança i escut. Zeus va créixer i va adquirir tota la seva força divina. Va arribar el moment que s’havia de complir la promesa de Gea. Quan va tenir prou edat, Zeus va anar a confrontar-se amb el seu pare i li va demanar que regurgités als seus germans, Però aquest es va negar rotundament, Però per a la seva sort se li va presentar una filla d’Oceà Metis (Perfídia), que li va donar una droga, gràcies a la qual Zeus va poder fer vomitar al seu pare els fills que havia devorat anteriorment. Tots van tornar a veure la llum. Així és com Zeus va alliberar els monstres que havia tancat cronos al tàrtar els que es van convertir en els seus guardians. Aquells monstres van donar als joves déus poderoses armes que figurarien entre els seus atributs futurs. Així és com els tres Cíclops, van forjar per a Zeus el tro i el llamp, També van donar a Hades un casc que tornava invisible a qui ho portés i Poseidón va rebre un trident màgic, el cop del qual és capaç de trastornar la terra i el mar. Així va iniciar la guerra entre déus i titans que duraria més de deu anys (la qual la van guanyar els déus)

¡Una nueva Guerra Santa comienza!

Una nova Guerra Santa comença! Quan la guerra entre déus i titans arribo al final. La qual van guanyar els déus, els 3 germans es van dividir el regnat de la terra sent Zeus el governador del cel, Hades es va acontentar amb la part del món situada sota la terra, és a dir, el món infernal i Poseidón va ser el senyor del mar . Quan aquestes deïtats es van escampar en els diferents regne de la terra , és quan va sorgir l’olimp millor conegut com el bressol dels déus on només 12 deïtats podien romandre en aquest lloc els quals eren : Zeus, Hera Afrodita, Apolo, Ares , Artemisa ,Atenea,Dioniso,Hades, Hefesto,Hermes Posidó, Zeus va tenir una filla Cridada Atenea la qual era la deessa de tota saviesa i valentia, qui Zeus nomeno deessa de la terra, Però un dia els rumors, van arribar a orelles de Hades i Posseït en els que es va despertar una gran enveja. Els quals van començar atacar a la terra, provocant fenòmens com, inundacions, erupcions, terratrèmols, i eclipsi, els quals van afectar la quarta part de la terra.

La deessa atenea en veure com la terra i la humanitat patien, aquesta va decidir formar un exèrcit d’homes els quals van ser nomenats com els cavallers atenesos, encarregats de protegir a atenea, a la humanitat ia la terra, però arribo el dia que aquests dos déus es cansaren i van pujar a la superfície hades amb un exèrcit de 108 espectres , els quals eren espècies de vestides de l’inframón (Demonis), Poseidón Va envair a la ciutat de Grècia amb una vestida marina gegantina anomenada el Craqueen , la qual va fer tros a mitjana ciutat, allí va ser on els cavaller atenesos van actuar, i van haver-hi diversos cavallers que van gravar els seus nom en la història com : Teseu qui posseïa un gran valor i una il·limitada resistència, Perseo qui aconsegueixo assassinar a medusa tallant-li així mateix el cap, i portant-la amb ell en un sac , per quan li toca enfrontar – se amb el Craqueen aquest treu de la bossa el cap de medusa i aconsegueix fer que el craqueen vegi els ulls d’ aquesta així convertint – se n pedra i finalment destruint les ambicions de Posidó, Pegaso qui era un dels cavaller més fidels a atenea, qui va intervenir en plena lluita del Déu Hades i Atenea, hades aconsegueix colpejar a atenea deixant-la postrada a terra sense cap protecció per així assassinar-la i poder governar la terra, però en aquest mateix moment intervé Pegaso impactant-li un fort cop a la cara a hades, així mateix manté un una lluita estable amb aquest déu, fins que deixa sense força al mateix , en aquest moment la deessa atenia intervé amb la seva espasa aconseguint clavar-la al pit a hades, així és que Pegaso és nomenat com l’assassí de déus i el primer home qui colpeja un déu, i finalment la guerra santa arriba al final