Molt s’ha parlat sobre les ànimes bessones. Tots volem enamorar-nos bojament i trobar aquesta “ànima bessona” amb la qual serem felices la resta de les nostres vides.

Les Ànimes Bessones sí que existeixen

Chloé Euroresidentes

Molt s’ha parlat sobre les ànimes bessones. Tots volem enamorar-nos bojament i trobar aquesta “ànima bessona” amb la qual serem felices la resta de les nostres vides.

Però existeixen realment o són producte de la imaginació d’algú que ens ha volgut vendre la idea romàntica de l’existència de l’amor perfecte i ple de felicitat?

Ànimes bessones: Teoria de les trobades kármicos

Hi ha una teoria basada en les trobades kármicos, que diu, que dues ànimes bessones, són aquelles que ja es van estimar en un vida passada i en retrobar-se, torna a sorgir l’atracció immediata, l’amor passional amb tal força, que res ni ningú ho pot trencar. A més, com ja es coneixen molt bé d’aquesta altra vida, tenen tot el coneixement i sentiment en el seu subconscient. Per això es reconeixen, s’atreuen, s’entenen i s’intueixen a l’instant.

Sorgeix entre això un “déjà vue”, aquesta sensació d’haver viscut aquesta trobada abans o de conèixer ja a aquesta persona d’abans i una nova oportunitat, per a viure aquesta relació.

Hi ha persones que repeteixen la història de “P” a “Pa” i altres, amb una intuïció més gran o perquè són ànimes de llum i saben reconèixer a aquesta ànima bessona, per la qual cosa intenten no cometre els mateixos errors que abans.

S’estableix una complicitat, un suport mutu i un amor totalment desinteressat. Formen el tàndem perfecte. Estan un al servei de l’altre.

Quan dues ànimes bessones han estat separades per la mort i tornen a trobar-se, és tal l’atracció, l’amor, la il·lusió, la sensació de retrobar la felicitat total, que ja no es deixen anar. La sola idea de separar-se els sembla inconcebible i no se separaran fins a la mort.

Ànimes bessones: Teoria de la freqüència vibracional de les ànimes

Existeix una altra teoria basada en la freqüència vibracional de les ànimes, però primer i per a aclarir conceptes, deixarem clars dues idees sobre els tipus d’amor que existeixen. El amor desinteressat i el amor egoista. A partir d’aquí, podrem explicar-nos millor. Existeixen dos tipus d’amor:
L’Amor desinteressat ,
consisteix en un amor pur i desinteressat. Un amor, una cooperació i una ajuda recíproca, sense gens d’interès negatiu sobre l’altra persona. Seria: “Som aquí per a potenciar-nos, per a donar-nos suport l’u en l’altre i ajudar-nos mútuament”. És una complicitat i un amor per sobre de tot el negatiu que pot portar-nos una relació amorosa.

Com Ana Belen i Víctor Manuel en la seva vida a dalt d’ un escenari!

Molt enhorabona!

L’Amor egoista, és l’amor purament terrenal, que pot ser controvertit, en el qual poden existir la gelosia, l’interès, la relació de forces, l’enveja, la manipulació per a dominar a l’altre, el control sobre l’altre per a dominar-li i poder aconseguir d’ell el que a la persona li interessa obtenir d’una parella, sense tenir en compte els desitjos d’aquesta persona… A vegades s’atreuen, però no s’entenen. Unes altres estan junts només per sexe…

Una vegada aclarit això, podríem dir que la ànima bessona ve d’un amor desinteressat, perquè hi hagi una major atracció i sigui més fàcil reconèixer-li.

Aquestes persones o millor dit, les seves ànimes es troben en la mateixa ona vibratòria, per tant es detecten i se sintonitzen amb facilitat. D’aquí aquesta sensació, que solem tenir de: “És com si ho conegués de tota la vida“, “tot flueix”, “estem d’acord gairebé en tot”, “li comprenc perquè sento el mateix”… Clar, que li coneix de tota la vida, perquè és gairebé igual que ell.

Dues ànimes en la mateixa ona vibratòria, sintonitzen, s’atreuen, comuniquen amb una enorme facilitat i sense saber perquè, es fixen i estan a gust amb l’altra persona. El cas, és que ja no els interessa estar amb algú, que potser és més maco, divertit i intel·ligent, perquè amb aquesta altra persona amb la qual han connectat indiscutiblement estan més a gust.

A gust com l’ Aigua!

Com l’ ànima que és Pau Donés i les seves cançons d ‘ una humanitat molt alta i essencial com l’ aigua

Es troben com a casa.

Amb la qual cosa, amb qualsevol de les dues teories, arribem a la mateixa conclusió, les ànimes bessones sí que existeixen.

Com reconèixer a una ànima bessona?

Dues ànimes bessones, s’atreuen físicament, sexualment, s’estimen, s’entenen només mirar-se als ulls i intueixen perfectament, que és el que l’altra persona està pensant, sentint o necessitant. Les seves ànimes es parlen, s’entenen i vibren igual. Fins i tot existeix telepatia entre ells. Clar que existeixen!

Font consultada:
Chloé Euroresidentes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.