Moments En FM đź“» Tribut Joan Vinyals i A.R.E.P

Programa cultural dirigit i presentat per Ivan Castisens. Una finestra oberta al mĂłn, amb moments plurals i singulars! Segons el moment… Cada miĂ©rcoles a partir de les 16:00 a RĂ dio Trinijove i al 91.6 FM.

Amb set anys, va començar a tocar la guitarra de manera autodidacta. La seva mĂşsica estĂ  banyada d’estils tan diversos com el rock, el blues, el jazz o el funky. Va estudiar solfeig i piano al Conservatori municipal de Barcelona i, desprĂ©s, va rebre classes de mĂşsics com ara Sean Levitt, Richie Beirach, Dave Liebman o John Abercrombie. Es va llicenciar a la Escola Superior de MĂşsica de Catalunya (ESMUC) amb un grau superior de jazz. TambĂ© fou professor de guitarra durant mĂ©s de vint anys al Taller de MĂşsics. Va escriure la banda sonora de pel·lĂ­cules com ara Primera jugada i Pirata, de programes de televisiĂł i va participar en obres de teatre, com ara a Hair, de la qual fou el protagonista.Com a creador tĂ© tres discos en solitari: Vil·la Blauet (2004), Res no Ă©s igual (2017) i Estol de blaus (2022), com a guitarrista va treballar amb diverses formacions i mĂşsics tan diferents com The Driffters, Louisiana Red, Yoko Ono, Los Rebeldes, Companyia Elèctrica Dharma, Pau Riba, Gato PĂ©rez, Laura SimĂł, Carme Canela, VĂ­ctor Bocanegra, Gerard Quintana, Freddy Fingers Lee, Big Mama o Dani Nel·lo. Darrerament era el lĂ­der de la seva pròpia banda, Joan Vinyals & 2Moons, i va ser guitarrista del grup de Juan Perro (Santiago AuserĂłn) durant dotze anys, actuant amb ell en nombrosos escenaris espanyols, americans i europeus.Vinyals, que fou un dels fundadors –i membre d’honor– de l’Acadèmia Catalana de la MĂşsica va morir el 4 de gener de 2022 a causa del COVID-19.

Arep per la salut mental és una entitat sense ànim de lucre que neix l’any 1979 per cobrir la necessitat d’atenció a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.

Responsabilitat social corporativa.

Orientem a les empreses en el compliment de la LGDEl nostre objectiu és que les persones amb problemes de salut mental s’incorporin a l’empresa ordinària. El nostre Centre Especial de Treball no és finalista, volem ser un trampolí cap al món del treball, per això som una entitat molt activa en la cerca d’oportunitats laborals a l’empresa ordinària i en acompanyar a les empreses quan contracten professionals amb discapacitat.

ARCĂ€DIA DE LES LLETRES

MONTSE SANTĂ“ & ROSA LIZANA….

ARCĂ€DIA DE LES LLETRES ENTREVISTA!….

MEDITA-I-RESPIRA EN CATALÀ!.…..