Salvador Alsius i Claverapresentador de televisió i periodista catalàSalvador Alsius i Clavera (Barcelona, 18 de juliol de 1948) .

Éssers

un presentador de televisió i periodista català. És llicenciat en Ciències Econòmiques (1973) i en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (1976) i doctor en periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Fou degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya entre 1997 i 2001 i des del 1975 imparteix classes a la UB i a la UPF. Ha treballat a diversos mitjans de la premsa escrita com el setmanari El Món, Diario de Barcelona, El Periódico i l’Avui. També ha treballat a TVE-Catalunya, on dirigí Memòria popular i a Televisió de Catalunya, on ha presentat els programes Telenotícies Migdia, on es va fer popular la seva secció del santoral, Telenotícies Cap de setmana, Telenotícies Nit, La Revista, Blanc o negre i La caixa sàvia. Des del juliol de 2014 és membre del Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

Tot presentant els primers informatius de la tele nacional del país ! TV3
Tot presentant el Blanc O negre un programa que ha marcat a moltes generacions i quan la televisió era feta amb menys recursos i més cualitat!
COM (TV3) NO HI HA (VIA) RES! Llibre de memòries de Salvador Alsius que paga la pena fer-li una lectura!

I cal recordar el tàndem que feia amb la Helena Garcia Melero en els millors TN de l’ època!

F E L I C I T A T S !!

S A L V A D OR !!

P E R M O L T S ANYS!!!

FIUUU!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.