Moments de TELE!

PLÀSTIC UN PROGRAMA QUE VA MARCAR UN ABANS I UN DESPRÉS , DELS PROGRAMES MUSICALS FETS A TVE SANT CUGAT, ON NO I FALTAVA DE RES!

I UN PLATÓ I FORMAT AVANÇAT A L’ ÈPOCA!

Amb Tinet Rubira ,David Bagés i amb Marisol Galdón!

Entredeta!

Allà per 1989 va veure la llum en la segona cadena de Televisió Espanyola, des del Centre Territorial de Catalunya, Plàstic, un programa d’actualitat musical amb actuacions, videoclips i amb un concurs gamberro. El plató era un enorme garatge en el qual els grups convidats, el més alternatiu en la mesura del comercial de l’escena musical de moment, feien les seves actuacions. Allà vam veure a Els Romeos, 091, Guru Josh, Barricada, Extremoduro o Revòlver, entre molts altres. Els presentadors eren Tinet Rubira, David Bagès i més tard es va incorporar Marisol Galdón.

Una paròdia dintre el programa plàstic amb els tres presentadors!

Els tres representaven les diferències de la joventut espanyola de moment, marcada per les bandes, i cada un d’ells simbolitzava un grup. Tinet Rubira era un fatxenda, David Bagès era un punki i Marisol Galdón era una rocker. Amb el temps, Tinet Rubira s’ha convertit en director d’Operación Triunfo, David Bagès és actor i ha participat en diversos culebrons de TV3, i a Marisol Galdón la recordareu de tertuliana en Cròniques Marcianes, per exemple. El programa va estar en antena fins a 1991 i després va tenir una mena de spin-off anomenat Segueix, segueix, Plàstic, que no va tenir tant èxit. El concurs va ser una de les seccions de més èxit de el programa i és la referència directa d’Smoka !, el concurs que van inaugurar els chanantes a Paramount Comedy, i la seva emissió en la segona cadena va ser el contrapunt a Rockopop, el programa musical de la primera cadena que va presentar Beatriz Pécker.

MOMENTS ESTELARS DE PLÀSTIC!

Actuació a PLÀSTIC de BARRICADA “NO HAY TREGUA”🎸🤟
Actuació al Plató de PLÀSTIC de tve Catalunya de Extremo duro amb el seu tema musical “Jesucristo García” 🤟🎸
Heus aquí la entrevista muda a Rosendo del Tinet Rovira i el David Bagés a PLÀSTIC ! Tve Catalunya
Reportaje del programa PLÀSTIC! Tve Catalunya – Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.