unitat estratègica sense acabar de pondre tots els ous a la cistella per la taula de negociació i no per partidisme que no és la via! I ens tirem trets al peu entre nosaltres i perdem legitimitat!La tàctica ha de ser fruit d’aquest pacte que ens hem donat aquests dos anys,amb el govern i la seva institució! La Generalitat i el seu govern!

Companya, no és això i no tot està en una manifestació, en canvi sí que cal anar agafats de la mà, ser els primers a formar part de la taula i no tirar-nos més pedres a la nostra teulada i acabant amb les ganes de tot un temps de mobilitzacions al carrer!Que es reconegui el conflicte perquè hauria d’haver estat una victòria i deixant els partidismes per sumar cada cop més gent! D’aquesta manera en patim com a front polític.I sinó en sabem prou doncs, un nou govern amb noves forces i poder encarar la negociació!

Lluitem per l’ Amnistia per l’ Autodeterminació pel referèndum però oberts al diàleg i s ‘ ha de sumar amb aquesta crisi ferotge que el covid que ens ha dut fins aquí , també calan respostes i polítiques socials i nacionals!

Sense tenit polític social , laboral i aixupluc el ciutadà la independència mai estarà a tocar , perquè no se la faran seva ! Un pacte que blindi la nostre manera de veure la economia de baix capa ad’ Alt i blindi la educació i la nostra millor eina d’ integració la LLengua ! Entre moltes altres coses … I que ens reconeguin com nació històrica amb un millor finançament i una hisenda fiscal pròpia! Mentres hem de sumar més gent a la via de la República Catalana’!

Lletra : No és això , companys no és això!

No era això, companys, no era això

Pel que varen morir tantes flors

Pel que vàrem plorar tants anhels

Potser cal ser valents altre cop

I dir no, amics meus, no és aixòNo és això, companys, no és això

Ni paraules de pau amb garrots

Ni el comerç que es fa amb els nostres dretsDrets que són, que no fan ni desfanNous barrots sota forma de lleis

No és això, companys, no és aixòEns diran que ara cal esperarI esperem, ben segur que esperemÉs l’espera dels que no ens aturaremFins que no calgui dir:

no és aixòNo és això, companys, no és això

Ens diran que ara cal esperarI esperem,

ben segur que esperem

És l’espera dels que no ens aturarem

Fins que no calgui dir: no és això

No és això, companys, no és això

Pel que varen morir tantes flors

Pel que vàrem plorar tants anhels

Potser cal ser valents altre copI dir no, amics meus, no és això

No és això, no, companys, no és això

Font: MusixmatchCompositors: Lluis Llach

No és això companys no és això- Beth Rodergas i Elena Gadel!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.