Ona Moments va participar a la Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio,
referent a una oient que va trucar preguntant si Salvador Escamilla tocava la Trompeta o era Rudy Ventura?
I parlant , parlant... vam parlar del Salvador Escamilla i de "Ràdio Escop" a Ràdio Barcelona la 96.9 de la FM , ara La Cadena SER!


En efecte el que tocava la "Trompeta" és ... Rudy Ventura , reconegut trompetista de les Orquestres i envalats més importants.

Però això no és tot , tot fent memòria al mestre Salvador Escamilla que ens va entrevistar fa un grapat d'anys , en un programa recordant moments de la història de la ràdio , las grans figures i el nou jovent que puja! 
Ara com a deixeble tenim el gran mestre cultural i cantant com també va ser el pare i escriptor David Escamilla! Recordeu el grup músical "Babel"?

Amb el Rudy Ventura també vam recordar a la Mari Sampera que en un clip del Youtube el Rudy i el José Guardiola animaven a la mestra de l'escena còmica: Mari Sampera que estava ingrassada a l'hospital!

I de" Ràdio Escop" del Salvador Escamilla vam recordar que va donar a conèixer al món l'universal Joan Manel Serrat, tant com el propi Salvador!

I onamoments.org vol fer el mateix amb en Carlus One i el seu bon "Karma".


Moment emotiu en honor la gran còmica Mary S’amorra , amb José Guardiola, Ramón Calduch i el gran culé Rudy Ventura!
Ràdio Escop : Ràdio Barcelona (cadena ser) .Amb el mestre Salvador Escamilla i el nen del Poble Sec ! Joan Manel Serrat i les paraules d’ Amor , per tu Salvador!

I ona moments . org vol donar suport aquest artista, d’èxits tot picant pedra desde “viajando en el tiempo” fins ara amb una exitosa producció amb lletres , música i cançons amb un estil molt vintage i característic .

El disc està produït per un gran home que s’obren tecles i paraules de la fusta que te per apostar per un bon projecte musical, ell és el Kitflus.Dic per si sol perquè també actua, produïen i toca les teclas del nano! El universal Joan Manel Serrat! Ah i ha la guitarra 🎸 David palau! Un guitarra ben buscat , prestijos i amb èxit!

Amb el segell de Disc Medi🎶🎵