AL TEATRE DEL RAVAL!

En el Moments en Fm de ràdio Trinijove i onamoments.org tenim el mestre d’ un pare genial que ara està en el Condal fent Júnior.

Mestre i deixeble de Joan Pera 🍐.

Però ell és aquell noi del Poble Nou de TV3 , aquell actor de Poe de Dagoll Dagom o del musical Germans de Sang, Vanghog i Orgamos !!

Però ara al Teatre del Raval fa un COITUS d’ orgasmes de riure i plaer , que no te’l pots perdre amb la gran Carla Lladó en escena! Quedaràs impactadament esglaiat! ♦️♦️🙃

Roger Pera 19.04.2022 Foto: Albert Salamé / VWFoto

Roger Pera 🍐 amb “COITUS”on els podem gaudir al TEATRE DEL RAVAL amb Clara Lladó i en aquesta entrevista!

Sinopsi

Coitus es una comedia divertidísima que trata sobre las relaciones de pareja y sus situaciones cotidianas. Enamorarse, el sexo, casarse, la rutina, la maternidad, el hogar, la familia y en definitiva todo aquello que nos une, o no… Una comedia con grandes dosis de ironía, sarcasmo, cinismo, amor y mucho humor.Las risas están garantizadas…¡No te la puedes perder!

Del director Oscar Contreras de “Orgasmos la comedia”

¡Éxito en Barcelona y Madrid, con más de 270.000 espectadores.

TEATRE DEL RAVAL!!

El Teatre del Raval obrí les seves portes l’any 2007, sota la direcció d’Empar López (actual directora artística de la sala) amb l’objectiu de crear un nou espai per a la investigació, creació i exhibició teatral.El Teatre del Raval és un teatre a la italiana d’estil romàntic, dividit en platea i amfiteatre, amb un teló de boca de vellut vermell que recorda els teatres clàssics. La proximitat entre l’escenari el públic permet una connexió més directa amb l’espectador i facilita la interpretació i l’intercanvi d’emocions. La calidesa de l’espai i la proximitat amb l’espectador el fan un espai únic.Tenint en compte aquestes característiques úniques a la ciutat i després de l’experiència i el gran èxit que han suposat la producció i programació d’espectacles musicals com “La Vampira del Raval” (Premi MAX 2012 a la millor composició, Premis Butaca 2012 al millor musical, actor, actriu i composició musical), “Goodbye Barcelona” (líder d’espectadors i recaptació al 2013 en sales de menys de 200 localitats i Premios Teatro Musical 2014 a millor musical, direcció d’escena i actor revelació) o “Germans de sang” (Premis Butaca 2014 al millor musical i actor), i la recuperació de clàssics del segle XX, obres d’origen teatral que els espectadors coneixen per la seva versió cinematogràfica i que cobren nova vida a l’escenari com “Testimoni de càrrec” (1 any en cartell i més de 15.000 espectadors), “El miracle d’Anne Sullivan” (actriu protagonista nominada als Premis Butaca 2017) o “12 homes sense pietat”, tots ells èxits de crítica i públic, el Teatre del Raval s’ha convertit en pioner i referent a Catalunya en la producció i exhibició de grans espectacles adaptats a un format més proper que permeten gaudir d’una manera més íntima i emotiva.Una mica d’història del TeatreEl Teatre del Raval es troba situat en les instal·lacions de la Parròquia de Nostra Senyora del Carme, al carrer Sant Antoni Abat 12, del barri del Raval de Barcelona. La Parròquia data de l’any 1835 i està ubicada a l’antic monestir de les Jerònimes que fou destruït durant la Setmana Tràgica del 1909. L’any 1911 es posa la primera pedra de la nova església, obra de l’arquitecte Josep Maria Pericàs (1881-1965), deixeble de Gaudí, que fou inaugurada el 16 de novembre de 1913. L’any 1935 s’amplia i es construeix el centre parroquial, que inclou un teatre d’estil romàntic a la italiana amb un aforament per a 165 espectadors, i que avui és el Teatre del Raval.EquipCEO | Tamar AguilarDirecció artística | Empar López i Tamar AguilarProducció i Comunicació | Albert López Vivancos Cap Tècnic | Eduard Entrena Cap Taquilla | Sara Fructuoso.

ALCEM EL TELÓ PER ALTRES SECCIONS I CONTINGUTS DEL PROGRAMA ” MOMENTS EN FM” 📻🎧

radiotrinijove.org i onamoments.org

ARCÀDIA DE LES LLETRES AMB MONTSE SANTÓ & IMMA FORMENT.

MEDITA I RESPIRA – EN CATALÀ ” MIREIA”…

RACÓ POÈTIC DE LA SONY!

De un hijo con arte y andaluz, gracias a su madre, y catalán de padre!

Un “charnego” andaluz y catalán que de corazón aún escucha esa canción de cuna en Subirats! Todo deseando devolverte el amor recibido por ti y por mi padre.

Gracias por heredar tu salero y de mi padre la “rauxa”

Te quiero ❤️

Os quiero ❤️

Viva Andalucía y Catalunya Libre!

Y viva tu!

PAULA GRANADOS MARTÍN.

Gracias , que te recuperes pronto.

Este programa y artículo va para ti!

Y para vosotros , con amor de un hijo “charnego ” andaluz y catalán que os quiere de aquí al más allá, pero con mis dos patrias, mis dos banderas: verde de los olivos del abuelo y blanca de la paz de Hinojosa del Duque y de mi abuela en el valle de los Pedroches!

I quatre barres de la ceba i l’aixada. Ara en farem calçots i un bon Penedès! Ho curarem tot com feia l’ Avi Cisquet! I amb tendresa i cura de l’avia Conxita i tot el seu cor hospitalari!