Sant Miquel Arcàngel (de l’hebreu: מיכאל, Micha’el o Mîkhā’ēl que vol dir: Qui com Déu?) és, segons la tradició cristiana i jueva, un arcàngel, cap dels exèrcits celestials i príncep dels àngels.

Per als hebreus és el protector d’Israel i patró de la sinagoga, mentre que els cristians el consideren el patró i protector de l’Església universal i el primer dels set arcàngels, així com virrei del cel, acompanyant de les ànimes a l’eternitat i el vencedor de Llucifer o el Dimoni. Per aquest fet en art se’l representa com un àngel amb armadura de general romà brandant una espasa o llança davant un drac, un dimoni o altres representacions del mal.

Segons la tradició cristiana, l’arcàngel es va aparèixer al mont Gargano, al Mont Saint-Michel i a Roma, al Castell de Sant’Angelo. També es va aparèixer a santa Joana d’Arc, i com -el 13 d’octubre de 1884– al papa Lleó XII, el qual experimentà una visió en què veié Satanàs i els seus dimonis desafiant Déu i com Sant Miquel i els seus exèrcits sorgiren per esclafar i llançar a l’infern les tropes infernals.

Es pot trobar aquest arcàngel en nombroses representacions artístiques entre les quals destaca una estàtua de bronze dalt del castell de Sant’Angelo de Roma.

Amb aquest article extret de la wikipedia i donant honors en el dia d’ avui aquest arcàngel que triangula amb els altres com en Rafael , Uriel i Gabriel-Biel.

Triangular esperem que ens porti sort i sortim millors i més humanament reforçats d’ aquesta pandèmia i crisis econòmica de salut social!

Per molts Sants Miguels i per molts anys que totes les Miqueles i Miquels els pogueu celebrar! I els seus companys arcàngels que vol dir missatges , Rafel ,Uriel , Gabriel-Biel.

I que no falti un brindis també en honor al la salut i el coratge del dia a dia a tots que poseu tot l’ esforç com a formigues desde els vostres indrets i els vostres recons de món i que amb la vostra empenta feu que poc a poc tot poguí cobrar una solució a tantes ferides obertes que patim però que amb ràbia positiva les guarim i això que a casa que en un bar ens Terrassa i esperem que en un local d’ oci soci sanitari nocturn les poguem guarí!

Brindem per Sant Miquel i brindem perquè després del tro i el xafac que cau ens en sortim tots encara més i millor!!

Allà on va triomfa!

Salut a tots i felicitats a totes les Miqueles i Miquels! I tots els Rafels,Uriels ,Gabriels-Biels

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.