En motiu del 3r aniversari des de l’inici de la pandèmia, la Plataforma de “Els Estels Silenciats” juntament amb “Moviment de Residències i SAD de Catalunya”, convoquem una concentració el  dissabte dia 11 de març a les 11h a la Pl. Sant Jaume de Barcelona. 

Passats tres anys, continuem sense respostes, continuem sense que la justícia hagi actuat per les  morts injustes, sense haver jutjat a cap responsable tot i haver-se vulnerat cinc drets fonamentals i denunciats per Amnistia Internacional. Tot al contrari, l’actuació de la Fiscalia ha estat no investigar i ha arxivat les denuncies sense escoltar als familiars.  

Passats tres anys, els familiars continuem sentint-nos desprotegits per un marc legal que hauria  d’evitar successos com els que hem viscut, en el que s’han produït més de 10000 morts des de  l’inici de la pandèmia, el que nosaltres en diem un GENOCIDI, i que no ha estat suficient per jutjar  als responsables que van prohibir l’accés a les persones que vivien/viuen a les residències, a ser  ateses a l’Hospital. 

Des de la nostra Plataforma exigim, com ho portem reivindicant des de l’inici, una Comissió d’Investigació en que es pugui depurar responsabilitats i evitar que MAI més, successos com aquest es tornin a repetir. 

Seguim i seguirem lluitant per fer justícia, però també per obligar a que el canvi de model residencial no sigui una utopia, un projecte de falses promeses que mai arriba, sinó una realitat. 

Tota persona mereix dignitat i humanitat!  

Us animem a venir, necessitem que sàpiguen que nosaltres NO els oblidem, que continuem sent  les seves veus, les veus dels Estels Silenciats! 

NO CALLAREM, NO DEFALLIREM! 

US HI ESPEREM!!! Els Estels Silenciats 

Prou Violència Política, Prou Maltractament a la gent gran que viu a les residències, Prou Vulneració de Drets Humans, Prou Edamisme i Prou Gerontofòbia! 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/groups/731646274323646 
TWITTER : @EstelsEls 
INSTAGRAM : @elsestelssilenciats