El Cor ❤️ és màgic!✨ inxifrable 💫 Batega i sent màgicament! Avegades incomprensiblement ! Per això tantes cançons , poemes , pelicules, obres de teatre , assajos filosòfics i un gran etcètera però el que sí que és clar que no tots bategant igual ni de la mateixa manera! I altres que sols volen el seu propi batec i la seva pròpia soleta! En fi que cadascú es deixi guia amb el seu ! I es coneixen tants cors com parelles formen s la capa de la terra! Vaja que no estem O hem d’ estar tots tallats del mateix patró com EL POLIAMOR!

El poliamor (del grec “poli” —’molts’ o ‘diversos’— i del llatí “amor”) és la pràctica, el desig i/o l’acceptació de tenir més d’una relació íntima simultàniament amb el ple consentiment i coneixement de les diverses persones involucrades. Cal no confondre’l amb la polisexualitat (atracció cap a molts gèneres) ni amb la poligàmia (pràctica o condició d’esposar-se amb més d’una persona).

El poliamor és, també, sovint descrit com a no-monogàmia ètica, consensuada, transparent i/o responsable. Pot referir-se a diferents formes de relacions múltiples, ja que les pràctiques poliamoroses són diverses i reflecteixen les eleccions i filosofies de cadascú.