Entre allò bo i breu per arribar a la Primavera!A vegades es diu que allò bo i breu bo és , però costa d’acatar en aquesta vida d’accessos i d’excedents que tenim. Ens en fem creus .I per mostra un botó.Estem al Febrer.

Que diuen que és el mes de l’any més campió!Ja que és el més curt de tots i també el més poca solta !Dintre de res ens visitarà el Rei Carnestoltes i llavors ja ve la luxúria , la festa , les creences paganes i la botifarra tant bona d’ou del dijous Llarder , que trobem en les carniceries del mercat!

Si ja direu…Si seguim les tradicions , llavors ve la quaresma i la penitència !Però hom amb tots els respectes la fa com pot i com vol , com ells fan i desfan.Sí, molt de predicar i el sant per vestir, que això ja és un gran dir i més ara que diries de que serveixen o han servit tantes monsergues !Per això em quedo amb foc nou i que cada un amb els seus sentiments i la seva fe faci i desfaci !Però el que jo intento fer és allò que diuen que s’ha de fer!Si!!

Si costa amb un mateix la pau doncs imaginat amb tots els altres!!.El que li dono importància és a l’alegria, fora la pena i calamitats que ja passem ! I aquí que cada un aguanti la seva creu! Li vull dir en el Març que vinguis ja primavera!Que reneixi la vida! Com el polen en les plantes ! Com el sol que ens acompanya! I el dia i el jorn s’ allarga.Li vull cantar !

Com ho fan encara les Caramelles!!On la cançó uneix a joves i vailets , l’ alegria en aquest món de mones que molts cops he après del Celdoni i de la gran LLOLL BERTRAN!LA PRIMAVERA!!

És com un taló , màgic , regenerador , un despertà de la primavera, també una gran producció !Es un follet on et diu i que ve la interpreta i canta el mestre SiSA ” La primavera la sang altera..i el Estiu tota cuca li viu” Ai però no correm tant que encara estem a FEBRER , es curt i també va bé pel calaix i el rebost dels exessos de NADAL i algun accedent i qui sap una capsa de polvorons , un turró però sempre un cava o un bon vi per encetar! En el rebost! Si la pandèmia ens deixa …

Ara sembla que li tinguem la mida presa i el peu el coll a veure! De moment , per fi podem celebrar que el oci que també es salut i estat del benestar com deia les epístoles del gran estimat Carles Flavià! I qui sap i crec que ja tocaria que les velas del mar i del cel i de tots els indrets cases i recons d’ aquest país petit és tornessin a inflar! Endevant! Capità!

De moment i mai amb treure la samarreta vermella del Ovidi que ara la interpreta i canta amb molta empenta el Cesck Freixes!

I per si de cas ens farem mirà bé! La vista! Posarem unes noves Dioptries i amb tancaré a l’ habitació tot escoltant el mestre Pau Riba!

Salut cridaré ben fort! I instants viurà! Però una dosis galàctica amb un bon got de llet i una bona galeta 🍪 galàctica i un bon llibre del Monzó O Sergi Pàmies, O la gran Ampar Moliner!!

Notícies m’ aniria malament! Això sii!! Voleu i volem vent alt com les gavines que per fi tocà la Marina Rossell!! Com una cançó Italina i partisana, cantada els quatre vents LA BELLA CIAO !

Amb Paco Ibáñez i el seu gran Giner tot a galopant per venir un bon temps millor!