COM ÉS QUE CELEBREM EL DIA DE SANT VALENTÍ ?

31/10/2016 Luna en forma de corazón. Contemplar la luna suele ser uno de los momentos que más se asocian a la melancolía y romanticismo, si bien, nunca hasta ahora se había analizado científicamente si el ciclo lunar afecta al corazón de las personas. ESPAÑA EUROPA MADRID SALUD GETTY
i també un rècord molt gran per tu Carles!! I un brindis d’ amor fins la Lluna 🌙 amb tota la teva banda i el gran mestre Pep Sala que fa que et tinguem i et notem sempre a prop! Un petó infinit Carles Sabaté! Això Boig Per TU ❤️
Un moment tendre per molts de nosaltres quan en Sergio Dalma , va anar a Eurovisión per els vols dels 90 amb Bailar Pegados! ❤️ I quins moments més tendres vam viure més d’ un, ja sigui en un embalat o en el saló de casa arrencats i ballar de nou cada vegada com balla l’AMOR en les nostres VIDES I ELS NOSTRES CORS ❤️

Mai és prou!! T’ estimo molt! merci per aquest himne i cançor d’ Amor❤️ els mestres i punyents nois del rock del Vendrell Lax’n’Busto!

Les parelles i l’amor tenen un dia per festejar la seva condició, el Dia dels enamorats. Gairebé tothom sap que el 14 de febrer és Sant Valentí, però el que molts desconeixen és per què se celebra aquest dia i quin és el seu origen.

Happy Valentines Day lettering on rainbow background with white heart. Lgbt community Valentines Day greeting card. 14th of february. Vector illustration.

Que no pare la música el amor i las ganas de querer, tengas tú tendencia i tu manera de amar , que en la variedad está el gusto , los colores i todo el Amor afectuoso i respectuosos LGTBI+

Tot i que hi ha altres versions, avui us n’explicarem una que comença al s.III d.C. amb un tirà emperador romà i un humil màrtir cristià. L’emperador era Claudi III i el cristià era Valentí. Claudi havia ordenat a tots els cristians adorar a dotze déus, i havia declarat que associar-se amb cristians era un crim castigat amb la pena de mort. Valentí s’havia dedicat als ideals de Crist i ni tan sols les amenaces de mort el detenien de practicar les seves creences. Valentí va ser arrestat i enviat a presó. Durant les últimes setmanes de la seva vida, alguna cosa impressionant va succeir.

I en una Balada no pot faltar!! Corazón Mágico del gran mestre Dyango!!

El carceller de la presó, havent vist que Valentí era un home de lletres, va demanar permís per portar a la seva filla, Júlia, a rebre lliçons del cristià. Júlia, qui havia estat cega des del seu naixement, era una jove preciosa i de ment àgil. Valentí li va llegir contes de la història romana, li va ensenyar aritmètica i li va parlar de Déu.

De sobte, una nit, Júlia va confessar a Valentí que el seu gran desig era poder veure tot el que ell li havia explicat. Acte seguit, es van asseure junts, cadascú en oració. De sobte, una llum brillant va il·luminar la cel·la de la presó. Radiant, Júlia va exclamar, ‘Valentí, puc veure, puc veure!’.

En la vespra de la seva mort, Valentí li va escriure una última carta a Júlia demanant-li que es mantingués prop de Déu i la va signar ‘Del teu Valentí’ (expressió que en anglès s’usa en els comiats de les cartes d’amor ‘From your Valentine’).

Un compositor que transpua sentiment emocions, amor , com una ciutat que tenim aquí el nord, capital del Amor ,PARIS ❤️ Ell és el gran Enric Hernàez !

Valentí va ser executat l’endemà, el 14 de febrer de l’any 270. Explica la llegenda que Júlia va plantar un ametller de flors rosades al costat de la seva tomba. Avui, l’arbre d’ametlles és un símbol d’amor i amistat.

Des d’aleshores, cada 14 de febrer, el dia de Sant Valentí!!❤️

LA VERDADERA HISTORIA DE SANT VALENTÍ ❤️ YOUTUBE 📺