Jordi Campoy Boada és productor musical, pianista, compositor i escriptor sabadellenc.

Fill d’un paleta i d’una mestressa de casa, el seu pare (trompetista amateur i gran aficionat al jazz), va portar-lo al Conservatori Municipal de Música de Sabadell a l’edat de 9 anys. Allà va començar els estudis de solfeig i piano.

Als catorze anys va abandonar la música per falta de motivació i, un cop acabats els estudis secundaris, va reprendre la carrera musical que encara segueix.

Va estudiar el grau mitjà de piano clàssic al Conservatori del Liceu i, paral·lelament, va formar-se en jazz, harmonia moderna i combo a l’escola Blue Train de Sabadell de la mà dels professors Valentí Adell i Paco Wett.

El 1997 va començar a treballar a la productora publicitària SONODIGI SL a Barcelona, i el 1999 va entrar a Ten Productions com a productor musical, on encara hi treballa. Actualment compagina aquest feina amb la de professor d’harmonia en diverses escoles de música.

Des de l’any 2015 forma part de l’organització del Festival de Música de Calonge (INTERLUDI).

Com a lletrista, ha compost centenars de cançons per artistes nacionals i ha adaptat al català desenes de lletres pel Disc de la Marató de TV3.

L’any 2007 arrenca la seva primera novel·la (La noia del violoncel) que acaba uns anys després.

La lectura compulsiva, la bicicleta de muntanya i els viatges al cul del món completen les passions d’aquest paio mig sonat que té el cap ple de pardals..

El seu primer llibre;

LA NOIA DEL VIOLONCEL

cançó feta exclusiva pel llibre !

L’Anne és una jove violoncel·lista de la London Symphony Orchestra. És imperfecta i caòtica,
impacient i exagerada, impulsiva i una mica promíscua. Però hi ha una característica que sobresurt
de la resta i que marcarà l’esdevenir de tot: la seva manca de puntualitat.
Arran d’un soroll estrany que sent a l’interior de la funda del seu instrument, l’Anne troba un
objecte desconegut que la fa anar de corcoll. Aquesta troballa la porta a tibar del fil i a descobrir
els seus orígens, lligats a la Barcelona dels anys 70 i a un nen que vol tocar el violoncel.

SEGON LLIBRE

LA CANTANT DE FADO!

cançó del llibre ” EL CANTO DEL FADO!”I LA

El Guillem és pianista de jazz i un compositor de renom que pateix la síndrome de l’impostor. Arran d’un fet del passat que no pot superar, es troba immers en una sequera creativa que el preocupa en excés. Empès pels consells del seu mànager, se’n va a Lisboa una temporada per compondre un nou àlbum i posar una mica de llum a la seva vida. Allà coneix la Rita, una cantant de fado de qui ha vist una actuació en un restaurant de l’Alfama. El Guillem queda colpit per la seva veu i tracta de seguir‑li la pista.

Gràcies a unes fotografies descobertes a l’estudi d’un pintor que ha conegut i a un quadre misteriós que pertanyia al seu pare, el Guillem reconstrueix uns fets del passat en què la Rita té un paper essencial.

Secrets, misteris i un amor per resoldre. Amb la música com a rerefons i Lisboa com un personatge més de la història, La cantant de fado és una novel·la que demostra que no és valent qui no té por sinó qui sap conquerir‑la.

«Diuen que les històries ja existeixen, que només fa falta que algú les atrapi, les faci seves i tingui prou valor per viure-les. El Guillem la va trobar en el moment que més la necessitava. No és una història senzilla ni va ser fàcil coronar‑la, però un cop va tenir les cartes que l’atzar li havia repartit, només va poder triar l’opció de començar la partida.

Va ser llavors quan va adonar‑se que la música era la bàscula que li sospesava els estats d’ànim. Cada nota dibuixava el traç dels seus sentiments des de la primera corxera fins a la darrera llàgrima. Tal vegada l’examen psicotècnic, l’analítica de la seva sang, fins i tot el seu ADN, estaven gravats en tots els sons que es desprenien del concert de les emocions».

i aquí el músic escriptor i productor Jordi Campoy en antena a #moments #trinivove de radiotrinijove.org i ona moment TV .

Aquí podeu escoltar el audio de la entrevista amb el mestre Jordi Campoy!

En el #Moments #tirnijove de radiotrinijove.org la 01.6 de la Fm de hem tingut el plaer de comptar en els nostres estudis amb Jordi Campoy. Músic , compositor , productor i escriptor de dues novel·les “LA NOIA DEL VIOLONCEL “EL DEL FADO!” Entre moltes altres coses..

CLICA I ESCOLTA LA ENTREVISTA DE #MOMENTS -#TRINIVJOVE (radiotrinijove.org 91.6 Fm Barcelona)

Ir a descargar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.