MÀGIA O ÀNIMA

Pots escapar si t’enamores del que veus a simple vista, però si la teva ànima entra en connexió amb una altra i decideix no deixar-la anar, no tindràs on córrer, ja no hi haurà gaire més a buscar, ni a esperar. Et trobaràs en un estat del qual no et voldràs desprendre.

I tot i que la nostra ànima sap de desaferrament, dins aquest cos mortal, buscarà les maneres d’ancorar-se a qui ha despullat el seu ésser més enllà de la clàssica intimitat. Sabràs que t’has enamorat de l’ànima quan sentis el següent: Pau davant la seva presència: Fins i tot quan no estan en contacte directe, el sol fet de sentir-lo a prop, o escoltar la veu o llegir les paraules, et genera tranquil·litat i felicitat.

Sents únicament amb aquesta persona, un estat de benestar complet.

Tries aquesta persona diàriament malgrat les diferències: Aconseguis que la balança sempre afavoreixi el que aquest algú representa, entre els seus llums i les seves ombres, et quedaràs amb allò que il·lumina la teva vida. Procuraràs sempre el seu bé més gran: Això fins i tot quan no t’inclogui en algun pla, tu buscaràs la manera que aquesta persona es beneficiï de les teves accions, prengui les millors oportunitats i la recolzaràs en tot el que faci per veure-la feliç. Admiració: Mirar amb el cor permet apreciar millor les qualitats, descobrir els talents, mirar la bellesa que va més enllà del cos físic. Reconèixer els seus dons, els seus esforços i engrandir aquesta persona cada cop que hi cap la possibilitat, és un senyal més que t’has enamorat de la seva ànima. La Intimitat és un altre nivell: Els espais d’intimitat no busquen només un contacte de satisfacció sexual, sinó que cerca la connexió sublim entre dos éssers que senten que pertanyen l’un a l’altre. Les mirades, les paraules, els silencis.

De vegades no necessitaràs ni tan sols tocar aquesta persona, per sentir que li fas l’amor. Lleialtat: Faràs el que estigui al teu abast per garantir-ne la confiança. El respecte es farà sempre present i no caldrà que algú t’estigui mirant, per fer allò que sents que és correcte.

La fidelitat i la lleialtat es troba amb l’ànima, sense necessitat que aquesta persona te la demani. Cuidaràs aquesta persona. Autor desconegut.