MOMENTS EN FM amb la presentaci贸 de Karma de Carlus One, la M贸n Sant贸 & Montse Cercos a l’ Arcadia de les lletres! El Rac贸 Po猫tic de la Sony i el Medita I-Respira En-Catal脿 de la Mireia, entre altres coses. En on-line o per R脿dio Trinijove la 91.6 de la Fm.

El llibre i entrevista d’ aquesta setmana a l’ Arcadia de les Lletres amb Montse Sant贸 on entrevista a la Montse Cercos.

“Resum el MANTELL BLAU”

Montse Cerc贸s Farreny ens retrata la bellesa de la Ribagor莽a i de tots els homes i dones que han habitat els sus pobles, la seva hist貌ria, les seves tradicions. La llum del paisatge. El so del vent i l’aigua. Copsar la vida arreu. La vida que llisca i se’t fa present, com un regal. Un homenatge al m贸n rural, la seva transformaci贸, les seves gents i la parla. Els versos d’Assumpci贸 Perna encap莽alen cada cap铆tol; pr貌leg de Marta P茅rez Sierra, i fotos in猫dites de la Ribagor莽 cedides especialment per aquest poemari.

Ona Moments va participar a la Nit dels Ignorants de Catalunya R脿dio, referent a una oient que va trucar preguntant si Salvador Escamilla tocava la Trompeta o era Rudy Ventura? I parlant , parlant… vam parlar del Salvador Escamilla i de “R脿dio Escop” a R脿dio Barcelona la 96.9 de la FM , ara La Cadena SER! En efecte el que tocava la “Trompeta” 茅s … Rudy Ventura , reconegut trompetista de les Orquestres i envalats m茅s importants. Per貌 aix貌 no 茅s tot , tot fent mem貌ria al mestre Salvador Escamilla que ens va entrevistar fa un grapat d’anys , en un programa recordant moments de la hist貌ria de la r脿dio , las grans figures i el nou jovent que puja! Ara com a deixeble tenim el gran mestre cultural i cantant com tamb茅 va ser el pare i escriptor David Escamilla! Recordeu el grup m煤sical “Babel”? Amb el Rudy Ventura tamb茅 vam recordar a la Mari Sampera que en un clip del Youtube el Rudy i el Jos茅 Guardiola animaven a la mestra de l’escena c貌mica: Mari Sampera que estava ingrassada a l’hospital! I de” R脿dio Escop” del Salvador Escamilla vam recordar que va donar a con猫ixer al m贸n l’universal Joan Manel Serrat, tant com el propi Salvador! I onamoments.org vol fer el mateix amb en Carlus One i el seu bon “Karma”.

MEDITA I RESPIRA EN CATAL脌 – AMB LA MIREIA

LA SESSI脪 D’ AQUESTA SETMANA!